Jedna miarka lekko czubata to 20g ;] przed treningiem bierz 35-40g AHA JA tam biore codzennie masz tam mono tez 3g na 10g czy 20g sam nie wiem ale jak biore 40g i 20g dziennie to styknie tego mono tez . Zmieniony przez - donwaz1899 w dniu 2010-01-29 15:19:17
Manieczki- cała miarka to jeszcze jest względnie, weź trzy , hehe to zobaczysz co sie wtedy dzieje, zrobilem taką porcje na wlasne życzenie znajomej osobie, ktora stwierdzila ze przedtreningówki jego nie kopią... :D.... wlasnie skonczylem jest Owsianke z płatkamio owsianymi, orzechami, rodzynkami i suszoną gorsicą ananasa... Wychodze zaraz biegac, [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] o co tu chodzi ? jakieś inne ćwiczenie za to ? albo jak je się wykonuje. Mam jeszcze pytanie co do białka jak dla mnie (początkującego). Myślisz że te się nada ? http://www.sfd.pl/sklep/SFD_SFD_Wpc_protein_plus-opis3653.html I jak rozrabiać ? Jedna miarka na ile mleka ? Oczywiście mleko 0%. Zmieniony przez - OzzGiLwG w dniu 2014-11-05 23:08:24
[...] o wagę, ale cieszy mnie to, że robię masę mięśniową a nie wodno - tłuszczową. Rok temu przy tej wadze pas mierzył prawie 90 cm a dwa lata temu ponad 90 cm. Wczoraj rano miarka pokazała 86 cm w pasie, prawie 44 w ramieniu i 66 w udzie. Na pewno gdyby nie praca w ruchu ważyłbym więcej ale też inaczej sylwetka by się prezentowała. [...]
[...] "jumbo", z nimi od 112 do 90 jechałem :). Mało kcal a zapychały dobrze :D. Ogólnie to jak już usunę resztę opony i cycków to wtedy na masie będzie normalnie jakieś 3000 na start, a potem obserwacja lustra, miarka i waga. I powoli dodawanie kcal. To 1800kcal mi odpowiada a przy 2 g białka na kg chyba nic mi się z mięśniami nie stanie.
[...] zabroniona, ale w sumie przez jakiegoś mądrego gościa, który jej używał i później ubrudził wszystkie urządzenia tą magnezją te takie piankowe gąbki na urządzeniach %-) więc miarka się przebrała i właściciel zabronił używać, a dla mnie robiła robotę. Fakt zerwanie odcisków jest nie dość, że bolące to goi się bardzo długo. Pasa nie używam już od [...]